Vyšetřování v Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club pro Nintendo Switch právě začíná

Ujměte se asistenta soukromého detektiva v Utsugi Detective Agency a pomozte policii vyřešit případ vraždy v Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club, které vychází pro Nintendo Switch právě dnes. V tomto interaktivním dramatu vás čeká zkoumání stop, sbíraní svědectví a hledání možných souvislostí s hrůznými událostmi z minulosti.

Zápletka hry Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club spočívá v tom, že byl nalezen mrtvý student, který měl hlavu přikrytou papírovým sáčkem. Na něm byl nakreslený děsivý úsměv – přesně jako u obětí Emia, muže, který se směje. O něm se mluví jako o městské legendě, jenž vraždí. Čeká vás hraní za asistenta soukromého očka, který byl policií požádán o pomoc při řešení tohoto případu. Ten připomíná série nevyřešených vražd z před 18 let. Vrátil se snad onen sériový vrah, nebo je tu někdo, kdo ho kopíruje?

V rámci příběhu Utsugi Detective Agency je to vůbec poprvé v celé sérii Famicom Detective Club, co si během vybraných částí zahrajete i za známou postavu Ayumi Tachibany. Jako vyšetřovací duo se ponoříte hlouběji do tohoto intenzivního příběhu plného podezření, izolace a křehkosti.

Hráči mohou zahájit své vyšetřování díky epizodickému demu hry, které nabízí hned tři části a je dostupné na Nintendo eShop. Konkrétně na ně čeká prolog a první tři kapitoly. Veškerý dosažený postup se jim přenese do plné verze.