Super Mario Party Jamboree právě vychází pro Nintendo Switch

Připravte se na tu největší party se Super Mario Party Jamboree, které vychází pro Nintendo Switch právě dnes! Od běhu přes kolotoče až po minigolf ovládaný pohybem – toto jamboree je doslova přeplněno minihrami. Hned 110 si jich můžete užít v tomto doposud největším Super Mario Party!

22 postav z celého Mushroom Kingdom – více než kdykoliv předtím v Mario Party – je připraveno na jamboree. To se bude odehrávat na celkem 7 deskách v rámci Mario Party režimu, včetně 5 nových desek a dvou starších, které jste si mohli vyzkoušet v předchozích Mario Party titulech. Hráči si mohou vyzkoušet Mario Party režim lokálně s přáteli nebo online s hráči z celého světa.

Postavy se čas od času rovněž objeví přímo na deskách jako tzv. Jamboree Buddies. Buďte tak hodní a klidně je pozdravte. Jamboree Buddies pomůžou hráčům nejrůznějšími, a hlavně šikovnými schopnostmi: budou kopírovat předměty ostatních protivníků, přidávat k hodu kostkou či dokonce umožní zakoupit si dvě Stars místo jedné.

Vezměte do ruky své Joy-Con ovladače a zahrajte si tři zcela nové režimy založené na pohybu – Paratroopa Flight School, Toad’s Item Factory a Rhythm Kitchen. Taktéž můžete soupeřit nebo se naopak spojit s ostatními hráči z celého světa v sérii Bowser Challenges, které obsahují Koopathlon a Bowser Kaboom Squad.

Odpočiňte si od multiplayerového hraní a zahrajte si sólo v Party-Planner Trek. V tomto režimu se mohou hráči volně pohybovat po pěti deskách a hrát minihry pro co nejlepší party. Sbírejte Mini Stars, dokončujte úkoly a mnoho dalšího.

Super Mario Party pro Nintendo Switch vychází právě dnes. Pro více informací navštivte oficiální stránku hry.