Splatoon 3 Grand Festival Splatfest vypukne v půlce září

Doposud největší Splatfest* v rámci Splatoon 3 pro Nintendo Switch vypukne 13. září a potrvá celý víkend. Čekají na vás tři dny plné hudby, barev, soutěžení a komunitní zábavy pro všechny hráče s Nintendo Switch Online členstvím. Tentokrát se do centra pozornosti nedostanou pouze moderátoři Anarchy Slapcastu Deep Cut – všechny tři hvězdy série se Splatfestu budou také účastnit, nicméně hráči se budou snažit primárně odpovědět na otázku, co je pro ně nejdůležitější: minulost, současnost, nebo budoucnost?

Pro nováčky toužících po barvách bude určen bundle fyzické verze hry Splatoon 3, kódu na Splatoon 3 Expansion Pass a tříměsíčního Nintendo Switch Online individuálního členství, jež do obchodů dorazí do 25. července. Dále se fanoušci mohou těšit na 5. září, kdy dojde k vydání dalších dvou amiibo figurek. Prvních z nich nabídne Squid Sisters, druhá dvojici Off the Hook, které jsme mohli potkat v příběhovém režimu základní hry i placeném DLC*** Side Order.

*Členství Nintendo Switch Online (prodávané samostatně) a Nintendo účet jsou vyžadovány pro online hraní. Nemusí být dostupné ve všech zemí. Pro online hraní je vyžadované online členství. Uplatňují se podmínky a ujednání. Pro vÍce informací navštivte https://www.mojenintendo.cz/switch/online

**amiibo se prodává samostatně. 

***Ke stažení stahovatelného obsahu musíte vlastnit evropskou verzi hry Splatoon 3. Balíčky nemohou být zakoupeny samostatně.