Ganondorf byl představen jako hratelná postava ve hře Hyrule Warriors

Nejnovější Nintendo Direct se zaměřil na hru Hyrule Warriors, která vyjde pro Wii U již 19. září, a oznámil také limitovaný softwarový bundle!

 

Během dnešního Nintendo Direct vysílání byl Ganondorf, nejobávanější protivník ve hře Hyrule Warriors, oznámen jako hratelná postava. Direct uvedl Yosuke Hayashi z Koei Tecmo Games a Eiji Aonuma z Nintenda a bíže se věnoval celé hře určené exkluzivně pro Wii U. Hyrule Warriors Direct je již nyní dostupný zde:

 

Kromě možnosti hrát za Ganondorfa a další postavy z historie série Zelda se mohou fanoušci nově těšit také na Zanta z The Legend of Zelda: Twilight Princess a na Ghirahima z The Legend of Zelda: Skyward Sword, kteří se objeví mezi hratelnými postavami společně s launchem hry 19. září. Se Zantovými vyvolávacími schopnostmi a rukama z čepelí a také s Ghirahimovými impozantními šermířskými dovednostmi a uměním teleportace budou hráči schopni bojovat proti nejstrašnějším nepřátelům z celé série The Legend of Zelda.

 

Během vysílání ukazuje Mr Hayashi jak mohou hráči postupovat při hraní Legend Mode – zabíráním nepřátelských pevností pro zvětšení svých armád a používáním známých předmětu ze série Zelda pro překonání překážek i hlavních bossů. Mezitím Mr Aonuma odhaluje několik záběrů ze hry, aby tím potěšil skalní fanoušky série Zelda.

 

Centrem pozornosti dnešního Nintendo Directu byl také zcela nový Adventure režim, jež nabídne nostalgický přechod do původní The Legend of Zelda hry tím, že hráče přenese přes obnovenou verzi mapy podsvětí. Každý blok mapy představuje jednu fázi s unikátní misí pro dosažení dalšího postupu. Transportováním do světa Hyrule Warriors si hráči budou moci v opravdovém Zelda stylu prohlédnout mapu a najít vzácné předměty, zatímco nové zbraně a některé hratelné postavy jsou odemknutelné pouze postupem v tomto režimu.
Pro fanoušky, kteří chtějí držet krok s nejnovějšími Hylian módními trendy, vychází softwarový bundle Hyrule Warriors Limited Edition a bude k dispozici s Hyrule Warriors šálou spolu s fyzickou kopii hry. Linkova šála z Hyrule Warriors je v modro-oranžové barvě se symbolem Triforce na přední straně.
Pro více informace o Hyrule Warriors před samotným vydáním pro Wii U 19. září lze sledovat Hyrule Warriors Direct na YouTube, nebo webové stránky Nintendo Direct.